UMEO is in 2011 opgericht door Marjon Margés, organisatiesocioloog en ervaren executive consultant. Haar drijfveer is het potentieel in mensen en organisaties te ontdekken en samen hun doelen bereikbaar te maken. Klanten werken graag met haar vanwege haar business sense, internationale ervaring als people- en project manager, marketing- en business leider en haar oprechte interesse in mensen.

Voorheen werkte Marjon in management posities voor het Kabinet van de Minister-President, WANG Labs, Rank XEROX en internationaal voor Lucent Technologies, Philips Semiconductors.

Tot 2021 werkte Marjon als executive partner met Nassau Group in Den Haag. Sinds 2018 deelt Marjon haar expertise op het gebied van management consulting, search & selection, mobiliteit en verandermanagement ook in associaties met Valshebnik Consulting, The Other Perspective, The Board Whisperers, Tzuza en Van Olphen Company.

Zij studeerde organisatiesociologie (Universiteit Leiden), heeft een master in strategische marketing (NIMA-C, RM) en volgde de leergang International Business Management bij INSEAD in Fontainebleau (F).

Marjon woont afwisselend in Den Haag en op het Zeeuwse eiland Tholen.

Zie LinkedIn voor haar volledige cv.

UMEO Werkwijze

Vanuit uw vragen en die van uw organisatie maken we een gezamenlijk plan van aanpak. Hierbij gebruiken we al aanwezige diagnostische methodes of maken we een keuze uit een serie instrumenten voor vragen over drijfveren, competentiepotentieel, groepsdynamica, loopbaanontwikkeling, persoonlijke groei,  organisatieontwikkeling en | of bedrijfscultuur.

De interactie tussen management en HR is bepalend voor de implementatie en verankering van mogelijke interventies. UMEO verstaat de kunst om consultants met de juiste kennis en ervaring te koppelen aan mensen in hun organisatie. Dit gebeurt door leiders en teams inzicht te geven in zichzelf, in hun eigen potentieel en kansen, en door mogelijke valkuilen te benoemen. Stimulering van exploratief vermogen en verbinding vormt de context voor optimaal functioneren binnen de organisatiecultuur.

Marjon Margés

“Eén van mijn inspiratiebronnen is de Russische beeldhouwer Ossip Zadkine (1888-1967). Hij wist door de jaren heen verschillende invloeden en kunststromen te verwerken tot een prachtige mengeling van figuratie en abstractie. En het knappe is dat hij dwars door alle beïnvloeding heen duidelijk iets eigens houdt en dat is zijn respect voor het ruwe materiaal. Zijn beelden symboliseren voor mij eigenheid, talent, kracht en ontwikkeling en vormen daarom het uitgangspunt voor de huisstijl van UMEO.”